Těšíte se na svou objednávku, ale nechcete čekat doma, než k vám dorazí?

Máme pro vás řešení! Nechte si doručit balík do Zásilkovny nebo Z-BOXu dle vašeho výběru a vyzvedněte si ho, až se vám to bude hodit.

Jak si vybrat výdejní místo?
Výdejní místo si budete moci vybrat v průběhu vytváření objednávky v kroku „Adresa doručení“. Pokud je vaše dodací adresa již předem vybrána, klikněte na ikonku tužky vedle adresy a zvolte výdejní místo.


Jak si vyzvednout zásilku?
Od dopravce obdržíte SMS nebo e-mail s oznámením obsahujícím kód pro vyzvednutí vašeho balíku. Pak si zásilku můžete vyzvednout kdykoliv během otevírací doby obchodu. Pro vyzvednutí balíku budete také potřebovat platný průkaz totožnosti.

Vaše zásilka pro vás bude uložena po dobu 7 pracovních dnů. Pokud si ji nebudete moci vyzvednout v této lhůtě, můžete si prodloužit dobu uložení prostřednictvím aplikace Zásilkovna nebo prostřednictvím odkazu na sledování zásilky. Po uplynutí úložní doby nám bude zásilka automaticky vrácena.

Co když jste objednali na dobírku?

Platba na dobírku je možná na všech výdejních místech Zásilkovny. Pokud jste si objednali doručení do Z-BOXu, je možné zaplatit prostřednictvím aplikace Zásilkovna nebo na webu Zásilkovny.